hirdetés

Sok RAM-mal tűnik ki a Teclast T.Bolt F15 Pro laptop

hír
Sok RAM-mal tűnik ki a Teclast T.Bolt F15 Pro laptop 1
írta: SonkaMod
2021-08-13

Nem sokan merik megkockáztatni, hogy Kínából vegyenek laptopot, pedig sok esetben jól lehet vele járni. A kínálat egyre bővül, az árak frenetikusan jók, és a minőségre sincsen panasz, ha nem teljesen noname cuccot rendelünk. A Teclast ezen a nyáron bemutatott egy érdekes, belépőszintű modellt, a T.Bolt F15 Pro-t, ami sok hazai alapgépet lenyom, az ára pedig jóval alacsonyabb.

Az akkumulátora 53,58 Wh-s, amivel a gyártó szerint körülbelül a 8 órás használati idő hozható. Ez gyengébb felhasználás esetén értendő, például szövegszerkesztésnél. A laptop jogtiszta, globál verziós Windows 10 Home operációs rendszerrel rendelkezik.

A hazai piac tele van hasonló laptopokkal, de pont ilyen specifikációval nem fogunk találni. Ekkora kijelzővel, ilyen processzorral, ekkora háttértárral körülbelül 200 000 forinttól kezdődnek a laptopok, de ezek jellemzően csak 8 GB-nyi memóriával rendelkeznek, a T.Book 15 Pro pedig 12-vel. Tehát az összehasonlítás nem teljesen pontos. Mindenesetre a Teclast gépét a Banggoodról a BGHU0871 kuponkóddal mindössze 153 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, szállítási díjjal együtt. Plusz költség pedig nem fogja terhelni, valamint futárszolgálat fogja házhoz szállítani.

hirdetés