hirdetés

Soha nem volt ennyire olcsó a Dreame Bot Z10 Pro

hír
Soha nem volt ennyire olcsó a Dreame Bot Z10 Pro 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-17

A Dreame Bot Z10 Pro még egy elég friss robotporszívó, nagyjából fél éve van a piacon, így nyugodtan lehet naprakész csúcstechnológiának nevezni. A Z10 Pro valójában egy L10 Pro, csak éppen ehhez adnak egy önürítős dokkolót is. Ha megnézzük a hasonló önürítésre képes eszközöket, akkor látjuk, hogy a mostani ára nagyon figyelemre méltó a Z10 Prónak.

5200 mAh kapacitású akkumulátora van, mellyel elvileg 250 négyzetmétert is ki tud porszívózni, mire lemerülne. Természetesen ez a gép is magától dokkol és tölt, illetve, ha nem végzett volna a munkával, akkor a töltés után visszatér oda, ahol abbahagyta, majd folytatja a munkát.

A Dreame Bot Z10 Pro egy magas kategóriába tartozó eszköz. Mint ilyen, így nem is mondható olcsónak. Viszont a többi, hasonló tudású géphez képest azért elég megkapó a mostani akciós ára. A Banggoodon a BGCZZ10Pro kuponkóddal már 137 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni EU raktárból, ingyenes szállítással. Az áfát pedig – mint minden esetben – a Banggood állja, így arra sem lehet már gondunk.

hirdetés