hirdetés

Remek áron kapható a Viomi elektromos, akkus felmosógépe

hír
Remek áron kapható a Viomi elektromos, akkus felmosógépe 1
írta: SonkaMod
2021-07-15

A felmosás még egy fokkal undorítóbb házimunka, mint a porszívózás, amit nagyban köszönhet annak, hogy nincsen igazán jó megoldás a tevékenység könnyű elvégzésére. A leghatékonyabb, ha négykézlábra ereszkedünk, és szép komótosan felnyaljuk az egész lakást egy ronggyal és mosószeres vízzel. A kínai Viomi ezt gondolta tovább, és megalkottak egy sokkal kényelmesebb megoldást, az elektromos felmosógépet.

A gép 2200 mAh-s akkumulátorral szerelt, ami egy mozdulattal el is távolítható. Egy töltéssel fél óráig lehet használni nedves felmosás esetén, és 50 percet bír szárazon. A nyelén található két gomb, az egyikkel ki- és bekapcsolhatjuk, illetve a sebességet változtathatjuk, míg a másikkal a vizet tudjuk kispriccelni. Az elejére kerültek LED-ek is, amik megvilágítják a munkafelületet.

A felmosógépet a Banggoodról, lengyelországi raktárból lehet rendelni, teljesen áfamentesen. A BGPLVMDT kuponkóddal tudunk faragni az áron, így körülbelül 33 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már meg is vásárolható.

hirdetés