hirdetés

Jó áron kapható a BlitzWolf vadonatúj Bluetooth hangszórója

hír
Jó áron kapható a BlitzWolf vadonatúj Bluetooth hangszórója 1
hajas
írta: hajas
2021-11-25

A BlitzWolf egy ideig nem jelentkezett új Bluetooth hangszóróval, már kezdtünk aggódni, hogy mi lehet velük. Aztán a gyártó megtörte a csendet, és piacra dobta a BW-WA4-et, ami jelentősen átalakult az elődjéhez képest. A Black Friday akciónak köszönhetően most jelentős kedvezménnyel, 15 100 forintért vásárolhatjátok meg.

A BlitzWolf BW-WA4 letisztult, minimalista külsővel látta meg a napvilágot, kicsit a Tronsmart készülékek dizájnját kopizza. Az elejére és a hátuljára fém rácsok kerültek, a maradék területeket pedig puha műanyag felület borítja. A tetején láthatjátok a vezérlőgombokat, ráadásul a szokásos léptetés és hangerő módosító billentyűk mellett dedikált hangasszisztens és EQ gombokat is találtok. A BW-WA4 Bluetooth 5.0-val kommunikál a mobilotokkal, de küldhettek rá SD kártyáról vagy jack kábellel is zenéket. A Type-C kábellel tölthető 3600 mAh-s akkumulátorával akár 18 órán keresztül is bírja a készülék, de persze nem csutkára feltekerve, hanem 50%-os hangerőn.

30 wattos teljesítménnyel rendelkezik, és támogatja a TWS módot is, vagyis összeköthettek két készüléket, így sztereóban, dupla akkora teljesítménnyel hallgathatjátok kedvenceiteket. Szerencsére a gyártó gondolt a vízállóságra is, így IPX6-os minősítéssel látták el, így, ha például egy házibuli során véletlenül leöntitek sörrel, akkor azt túl fogja élni.

A készüléket most nagyon kedvező áron rendelhetitek meg a Black Friday akciónak köszönhetően, szállítással együtt is csupán 14 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

hirdetés