hirdetés

Rém alacsony áron behúzható az SJCAM C100+ akciókamera

hír
Rém alacsony áron behúzható az SJCAM C100+ akciókamera 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-01-07

Az utóbbi időben sajnos lesodródott a térképről az SJCAM, pedig évről évre jobb készülékekkel jöttek ki, de ez a 2020-as évben kissé megtörni látszott. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne próbálkoznának, de a konkurencia olcsósítása és rohamos fejlődése nem tett jót a kínai akciókamera gyártónak. Mindemellett próbálkoznak újdonságokkal, mint például a C100+, ami nyáron jött ki, és most különösen jó áron lehet hozzájutni.

Az elődjének ez a kettő tulajdonság még nem volt meg, egyéb iránt majdnem minden másban megegyezik a C100-zal. Normál micro SD kártyára menti a felvételeket, de van benne természetesen WiFi is, így a telefonunkkal is összeköthető. Erre már csak azért is szükség van, mert kijelző nincs a kütyün, tehát a felvétel elindításán és leállításán kívül mindent applikáción keresztül kell állítgatnunk.

A különböző felfogatásoknak és a mágneses háznak köszönhetően tényleg mindenhova elhelyezhető, és mivel nagyon könnyű, nem is kell attól félni, hogy leesne. Ilyen szempontból vérbeli akciókamerát kapunk. Instagram és TikTok felületekre dedikált megosztási lehetőséggel rendelkezik, de szerencsére ez nem zárja ki, hogy máshova készítsünk tartalmat. Nem is kérdés, hogy ennyi pénzért nem várhatunk tőle forradalmian jó képet, de rákeresve a különböző tesztvideókra, láthatjuk, hogy egész sokat ki lehet belőle hozni. De ennél a kameránál alapvetően a lényeg a méret, a súly és a nagyon sokrétű felhasználhatóság. Az eredeti ára, az SJCAM oldalán 79 dollár, de a Banggoodon már 64-ért is el lehet hozni, arról nem is beszélve, hogy a BGwycxlwcyj kuponkóddal még faraghatunk az áron. A végösszeg 17 600 forint lesz, amiben már benne van az egész borsos EU Priority Line szállítási mód költsége is, aminek a segítségével áfa- és vámmentesen érkezik be az országba a kamera.

hirdetés