hirdetés

Rekord olcsón vihető az okos Ilife A80 Plus robotporszívó

Ez már döfi!

hír
Rekord olcsón vihető az okos Ilife A80 Plus robotporszívó 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: SonkaMod
2022-11-09

Az iLife nem tartozik a kedvenc robotporszívós márkáink közé. Általában a piactól pár lépéssel lemaradva battyognak, amit az alacsony árazással igyekeznek orvosolni. Bizonyos esetekben sikerül is nekik, de ma már lehet 80 000 forint környékén igen jó gépeket vásárolni, így 10-20%-kal olcsóbban általában nem éri meg iLife-ot venni. Most viszont az A80 Plus modelljük tényleg elképesztő olcsó, és ugyan nem veszi fel a versenyt egy Xiaomival, de ehhez is kapunk appot, épít térképet, tud feltörölni és „elektromos falat” is adnak hozzá, amivel bizonyos területet leválaszthatunk a takarításról.

Okostelefonról vezérelhető, lehet időzíteni, a módokat állítani, a víz mennyiségét szabályozni és ehhez hasonlók. Érdekes módon a térképen virtuális falakat nem húzhatunk, de adnak hozzá egy elektromosat, amit letéve valahova, annak a vonalát nem lépi át a robot.

Látható, hogy az A80 Plus még nem 2022-es technológia, ám ezzel nincs is baj, ha megelégszünk ennyivel, cserébe legalább rendkívül olcsó, ugyanis minimum 50%-kal kevesebbe kerül, mint egy átlagos fejlett társa. Geekbuyingon az ILIFEA80PLUS  kuponkóddal csak 34 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ingyenes házhozszállítással, EU raktárból.

hirdetés