hirdetés

Profi Lumintop fejlámpa már 8500 forintért is vihető

hír
Profi Lumintop fejlámpa már 8500 forintért is vihető 1

Forrás: Aliexpress, Lumintop Lightings Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-01-16

Zseb- és fejlámpákban a kínaiak verhetetlenek, ez egyértelmű. Az ár és minőségi skála minden egyes pontjára jut valamilyen távol-keleti lámpa. Gyártóból is rengeteg van: Nitecore, Nextool, Convoy és Lumintop, csakhogy párat említsünk. A legutolsó a sorban egy nagyon szimpatikus gyártó, jól átgondolt termékekkel, amik minőségiek és viszonylag olcsók is. Nem egy modelljük a magyar piacon is megtalálható, ám a most ismertetett fejlámpát nem fogjuk hazai boltok polcain látni, pedig nagyon kellemes termék.

Ahogy egy ilyen eszköztől elvárható, IPX5 vízállóságú, nyugodtan lehet használni szakadó esőben, akkor sem lesz vele probléma. A gyártó figyelmessége, hogy a lámpához adnak egy kemény tokot is. Ez egészen ritka ezeknél a kütyüknél, pedig indokolt, mert így sokkal jobban lehet tárolni és szállítani.

A Lumintop BR1 nagyon jó termék, és pont annyit tud, hogy a felhasználók 99%-a azt mondja rá, hogy ennél nem is kell nagyobb tudás, legyen szó akármilyen felhasználásról. Aliexpressen kedvező áron rendelhető, mert elérhető rá egy 1$-os store kupon, felhasználhatunk hozzá Aliexpress coinokat, valamint még a JANUP3  kód is működik rá, a végösszeg így mindössze 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés