hirdetés

Professzionális őrlős kávégépet dobott piacra a BlitzWolf

hír
Professzionális őrlős kávégépet dobott piacra a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-09-27

Immáron BlitzHome név alatt jelentette meg a BlitzWolf a következő kávégépét. Az előző masinák sikerén felbuzdulva csináltak (inkább licenszeltek) egy kiemelkedő tudású, profi otthoni gépet, ami már maga őröli a kávét. A berendezés a többi hasonló tulajdonságú géphez képest nagyon kedvező árú, de aki nem bukik a különlegesen jó kávéra, annak ez már szóba sem jön, hiszen nem sokkal van 100 000 forint alatt, így akár 4-5 darab alap Nespresso gép is kijön belőle. Persze nem egy kategóriában indulnak.

325x410x280 milliméter a gép mérete, ami nem a kicsi kategória, de ilyen funkciókkal sokkal kisebb gépek nem léteznek. A készülék felülete teljesen fém, így a konyha ékessége lehet, és tisztítani is igen egyszerű. A BlitzWolf nem mondhatja a gépet saját fejlesztésnek, hiszen a gép más név alatt is megtalálható. Például itthon kapható Royal Cathering RC-BCPM01 néven 148 000 forintért, míg az angol Aldi forgalmazta Ambiano név alatt 300 fontért, ami pedig körülbelül 125 000 forintot jelent.

A Banggoodról rendelve ennél jóval olcsóbb a kütyü, lehet Csehországból rendelni, a BGEUCZCMM5 kuponkóddal mindössze 91 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ennyiért elég megérősnek néz ki az ajánlat, főleg, hogy az eddigi BlitzWolf kávéfőzők is pozitív visszhangot kaptak. Az EU raktáras szállítás ráadásul még gyors is, ingyen van, és teljesen áfamentes.

hirdetés