hirdetés

Popdeer bikázós power bank kitűnő áron

hír
Popdeer bikázós power bank kitűnő áron 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-11-09

A Popdeer olyan power bank arzenállal rendelkezik már, hogy csettinteni lehet rá. Van mindenféle méretű és tudású, de mindegyik elsősorban autóbikázásra tervezett. Az egyik legegyszerűbb ezek közül a PD-JX1, de neki sem kell szerénykednie. Az eszköz röhögve beindítja a legtöbb járművet, ha lemerülne az aksija, és még power bankként is megállja a helyét. A 11.11 alkalmából pedig igazán kedvezményesen rendelhető.

Tettek még rá egy LED lámpát, ami akár hasznos is lehet, ha például sötétben kell bikázni, illetve egy kis kijelző mutatja a töltöttségi szintjét is százalékosan.

A Banggood 11.11-es akciójában most a BG4e9c29 kuponkóddal jó vásárt csinálhatunk, mert mindössze 14 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és még szállítási díjat sem kell fizetnünk, ráadásul csehországi raktárból küldik.

A Popdeer többi termékére is van elérhető kupon, amit az alábbi oldalon lehet megtalálni.

hirdetés