hirdetés

Passzív hűtésű Nvisen mini PC-k érkeztek

hír
Passzív hűtésű Nvisen mini PC-k érkeztek 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-03

Az Nvisen az elképesztően olcsó, és erős mini gépeiről ismert, és most megjelent egy új szériájuk, ami passzív hűtéssel rendelkezik a remek konfiguráció mellett. A hangtalan, kisméretű gépek nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, és mivel háromféle konstrukció is elérhető belőlük, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Van i3, i5 és i7-es procival szerelt változat is.

Ami a csatlakozószámot illeti, nagyjából azt kapjuk, amit a gyártótól már megszokhattunk. Az előlapján két USB 2.0-s port, két USB 3.0 és egy jack dugalj kapott helyet. A hátoldalon is van kettő USB 3.0 csatlakozó, illetve LAN, HDMI, DisplayPort és egy teljesértékű Type-C csati, mely egyben ThunderBolt 4 is.

Ez a számítógép már előre telepített, jogtiszta Windows 11 Pro operációs rendszerrel rendelkezik, tehát naprakész a rendszere, és szinte rögtön munkára is fogható. Az Nvisen FU01 mini PC megtartotta azt a jó szokását a márkának, hogy kedvező árakon adja a portékáját. A háromféle modellnek eltérők az árai, amik így alakulnak szállítási költséggel együtt:

Intel Core i3-1115G4, 8 GB RAM, 256 GB SSD: 201 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Intel Core i5-1135G7, 16 GB RAM, 512 GB SSD: 237 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Intel Core i7-1165G7, 16 GB RAM, 512 GB SSD: 291 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés