hirdetés

Párezres kütyüvel kerülhetjük el az ittas vezetést

Ezzel elkerülhető az ittas vezetés

hír
Párezres kütyüvel kerülhetjük el az ittas vezetést 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-02-02

Aki teljesen alkoholmentes életet él, annak biztosan felesleges egy alkoholszondát a kocsiban tartani, viszont mindenki másnak jól jöhet. A zéró tolerancia egy alapvetően nagyon jó dolog, viszont néha fejtörést okoz, hogy a pár órával ezelőtt elfogyasztott pohár sör vajon még benne van-e a vérünkben, hiszen nem érezzük, de a volán mögé ülni nagy felelősség. Az alkoholszonda pont az ilyen alkalmakra igazán jó, mert kimutatja, hogy vezethetünk-e vagy sem. A Banggoodról pedig olyan olcsó, hogy ennyiért igencsak megéri beruházni rá.

A szonda mindössze 100x28x17 milliméteres, könnyen elfér a kesztyűtartóban vagy az ajtó tárolórekeszében. Ebben a kis testben egy 200 mAh-s akkumulátor is van, amit Type-C porton keresztül lehet tölteni, így egy autós töltőre rádugva nem lesz gondunk az áramellátással.

Az alkoholszonda jó szolgálatot tehet, a Banggoodon pedig nagyon alacsony áron be is ruházhatunk egyre. Be kell hozzá másolni a BGXIFD218  kuponkódot, így már csak 3900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető ingyenes házhozszállítással.

hirdetés