hirdetés

Pár dollárért vásárolhatunk meg három alis terméket is

hír
Pár dollárért vásárolhatunk meg három alis terméket is 1

Forrás: Aliexpress

írta: SonkaMod
2022-10-17

Van egy nagyon izgalmas „játék” Aliexpress-en, ami egy hete fut és sokak kedvencévé vált. Ez nem más, mint az, amikor összesen 5,99 vagy 9,99 dollárt fizetünk, cserébe pedig három érdekes terméket kapunk. A lista baromi tág és tele van jobbnál jobb cuccokkal, tehát érdemes bevásárolni az így túlzás nélkül filléres termékekből.

Most már nagyon sokan ismerik az Aliexpress-es játékot, aminek a lényege, hogy két kalapból lehet termékeket válogatni, az egyikből hármat kiválasztva 5,99 $ a végösszeg, a másiknál pedig 9,99 $. Lényegében így egy csomagban baromi olcsón juthatunk hozzá ezekhez a termékekhez. Nem is akármilyenekhez, hiszen van benne USB hub, mindenféle töltő, LED szalag, tolómérő,  tablettartó, fülhallgató, pendrive és még nagyon sok egyéb kütyü.

Nagyon jó, hogy a szállításért sem kell fizetni, az áfa pedig benne van az árban, tehát tényleg csak ezt a 6 és 10 dolláros összeget kell kicsengetni. Az akció csak az okostelefonos alkalmazásból érhető el, így ezt a linket mobiltelefonnal érdemes megnyitni, illetve a lenti gombon található kuponkódot beolvasva is odajutunk az akciós oldalhoz.

Forrás: Aliexpress

hirdetés