hirdetés

Padlót fogott a Redmi 8 és Note 8 ára

Ez a két legjobb ár-érték arányú Xiaomi készülék

hír
Padlót fogott a Redmi 8 és Note 8 ára 1
írta: Don Kartács
2019-11-29

Szerintem senkinek nem kell bemutatnunk a Redmi 8 és Note 8 készülékeket, amelyek a Xiaomi márkaneve alatt jelentek meg a piacon. Már sokszor ajnároztuk őket, tesztet is írtunk róluk, számtalan hírben méltattuk, mennyire kompromisszummentesek az új generáció készülékei. Csakhogy akkor még nem 34 és 41 000 Ft-ba kerültek, ami állkapocskoppantóan alacsony ár.

Redmi Note 8 – Felsőkategóriás középkategóriás

A Redmi Note 8 a kedvenc Xiaomi telefonom, gyakorlatilag nem tudtam a teszt során belekötni. Ha fogást kellene találnom rajta, a picit vastag készülékházat ekézném, meg olyasmikre hivatkoznék, hogy a drágább telefonok szebb színeket kaptak, illetve hogy a videós képességei gyengék. De ez mind lényegtelen a kiváló hardver, a remek kijelző, a gyors háttértár, és a kategóriáját meghazudtolóan jó képkészítési képességek mellett.

Ráadásul az olyan extrákat sem hagyták ki, amelyek elsőre ugyan lényegtelennek tűnhetnek, de a hiányuk megkeseríti a használatot.  Infra port, duális WiFi, gyorstöltés, duális SIM mellett micro SD fogadása, pedométer, viszonylag jó hang, ezekben sem találtam hibát, és még játékos telefonnak is elmegy. Lemerülni pedig soha nem akar, 4 napot is elkaristoltam vele, miközben az előző széria 2-2,5 napot bírtak ki egy töltéssel. A nagyon jól eltalált SoC generációra épülő mobil remek árakkal is érkezik, a GBBFYYY03 kuponkóddal 41 800 Ft-ért vihető haza. Ha most kellene telefont vennem, egyből hazavinném.

Update: Elfogyott a kód. Újabb kedvezménykupon: GBNOTE801 – 43 700 Ft

hirdetés