hirdetés

Oscal Pad 15 tablet a versenytársainál olcsóbban érhető el

hír
Oscal Pad 15 tablet a versenytársainál olcsóbban érhető el 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2023-11-16

Az Oscal Pad 15 egy tipikus hardverekre építkező táblagép. Jellemzően ezek csak átbrandelések, kapnak egy új dizájnt és valamilyen néven forgalomba hozzák őket, de a részegységeik ugyanazok. T606 központi mag, 8 GB RAM, 256 GB háttértár -, éppen ezért nem kell ezektől félni. Az egyentablet a 11RENDKINAIT15  + EUUS05  kuponoknak és a spend&save kedvezménynek köszönhetően 53 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

A rendszer alapját az Android 13 képezi, ezen fut a DokeOS_P 3.0 nevű kezelőfelület. Állítólag az Oscal Pad 15 támogatja a Widevine L1-et is, amivel nagy felbontásban nézhetők a streaming szolgáltatók tartalmai, de azért ezt élesben is kipróbálnám.

Kamerafronton nem kell sokat várni, de azért legalább nem a szokásos szánalomkeltő 5 MP-es egységek kerültek a tabletre.

Hátul 16 MP-lel, elöl pedig 13-mal gazdálkodhattok, ami egy szelfire meg videóhívásokra elég, de azért nem fog titeket a két szenzor fotókiállításra bejuttatni. Mint minden hasonló tablet, ez is kezel stylust és billentyűzetet, ezek azonban nem az alapcsomag részei, de külön ez utóbbi megvehető, a felára nagyjából 25 USD. Az Oscal Pad 15 a 11RENDKINAIT15  + EUUS05  kuponoknak és a spend&save kedvezménynek köszönhetően 53 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés