hirdetés

Olcsóbb lett a BlitzHome csinos gyümölcsprése

hír
Olcsóbb lett a BlitzHome csinos gyümölcsprése 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-11-12

A BlitzWolf hűen másolja a Xiaomit abban az értelemben, hogy már rengeteg almárkát hozott létre az egyes termékcsoportjai számára, a konyhai eszközöket a BlitzHome tömöríti, de van már BlitzWill is, ami meg a lámpákat. Előbbibe tartozik a BH-JC01, ami egy kellően kicsi gyümölcsprés, így akinek pici a konyhája az biztosan értékelni fogja. Az ára a BGJC01CZ  kóddal 29 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., vagyis a korábbiakhoz képest bő 5000 Ft-tal lett olcsóbb. Cseh raktárból érkezik, a szállítás ingyenes.

Használható puhább élelmiszerekhez, mint a dinnye, a bogyós gyümölcsök, az eper vagy a szőlő, de nyugodtan tehettek bele sárgarépát, céklát és persze citrusféléket is. 150 wattos villanymotor van benne, ami képes fordítva is forogni, így ha beragadna valami, akkor azt könnyebb a facsarórészből kiszedni. Ez utóbbi szétszerelhető és könnyen elmosható.

A szimpatikus berendezés fő előnye azonban a kis mérete, a kis konyhával küszködő háziasszonyok ezt nagyra fogják értékelni, hiszen így nem kell állandóan kerülgetni és arrébb rakni. Az ára a BGJC01CZ  kóddal 29 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., vagyis egy picivel bekúszott a lélektani 30 000 Ft-os határ alá. Cseh raktárból érkezik, a szállítás ingyenes, így semmilyen többletköltségre nem kell számítanotok.

hirdetés