hirdetés

Olcsó, mégis erős az ILIFE G80 akkus porszívó

hír
Olcsó, mégis erős az ILIFE G80 akkus porszívó 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-02-22

Easine név alatt fut az ILIFE G80-as porszívója, ami kategóriájában egy nagyon olcsó készülék. Sokan szeretik is, de nyilván nem kell csúcsminőséget várni tőle. Egy olyan gép, amit nem kell sajnálni, hiszen nem aranyárban mérik, de jól lehet vele takarítani, mert a szívóereje adott, és a kiegészítői is rendben vannak. Akkumulátoros, forgókefés, de az egyéb extrák nem ezen keresendők. A gépet viszont 38 000 forint körüli összegért lehet megrendelni, ami azért nagyon nem hangzik rosszul.

Egy dokkolón lehet tárolni a porszívót, amin az összes kiegészítőnek van helye, amikből nem kapunk nagyon sokfélét, de jár hozzá egy szűkítő, egy kefés fej és egy szőnyegre való hengerkefe is a padlóra való mellé, illetve egy töltő.

Aki egy igen olcsó, de jól használható porszívót keres, és nincsenek extra igényei, az egy ilyen eszközzel elégedett lehet. Az ára sok mindenkit meggyőzhet, ugyanis Geekbuyingon az ILIFEG80EASINE  kóddal már 38 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, ingyenes házhozszállítással. Ráadásul EU raktárból szállítják, pár nap alatt megérkezik és semmilyen plusz költséget nem kell rá fizetni.

hirdetés