hirdetés

Olcsó külső SSD-k rendelhetők Banggoodról

hír
Olcsó külső SSD-k rendelhetők Banggoodról 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-15

A kínai adattárolók sok esetben nem olcsóbbak, mint az itthoniak, de néha meg lehet fogni azért remek ajánlatokat. Most két olyan külső SSD meghajtó rendelhető, amik elég olcsók már ahhoz, hogy megérje őket berendelni. Az egyik egy 256 GB-os, a másik pedig egy 512 GB-os eszköz.

Olcsó külső SSD-k rendelhetők Banggoodról 2

Forrás: Banggood.com

STmagic SPT30 256 GB

Nyugodtan kezelhetjük noname márkának az STmagic-et, a termékeik itthon nem kaphatók, és csak kizárólag a kínai webshopokból elérhetők. Ez a modell 256 GB-os kapacitással kapható Banggoodon. Az eszköz alumínium házas és egyetlenegy csatlakozó van rajta, ami egy Type-C port. Az írási és az olvasási sebességére nagyon hasonló értéket adtak meg, az előbbi 450 MB/s az utóbbi pedig 480 MB/s.

A haza boltokban egy hasonló eszköz 16 000 forinttól kezdődik, de ez a 256 GB-os SSD a BG94c786 kuponkóddal már mindössze 9400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, szállítási költséggel együtt.

Olcsó külső SSD-k rendelhetők Banggoodról 3

Forrás: Banggood.com

Coolfish T1000pro 512 GB

Szintén zenész, ami a noname-séget illeti. Nem a Coolfish márka jelenti a kínai ipar csúcsát, az biztos, de legalább nagyon olcsó tud maradni. Az 512 GB-os meghajtónak már a mérete is elég tekintélyes, de amit a sebességéről állítanak, az még impozánsabb. Állítólag 1050 MB/s elérhető vele olvasás esetén, és 980 MB/s-ra képes írásnál.

A hasonló tudású külső SSD-k a piacon nagyjából 30 000 forinttól kezdődnek, a Coolfisht viszont a BGc264bb kóddal már 19 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük. Mind a két SSD ajánlat igen vonzó, még úgyis, hogy nem ismert márkák termékei. A lényeg, hogy ne ezeken tároljuk a legeslegfontosabb adatainkat, hisz az ördög nem alszik.

hirdetés