hirdetés

Olcsó Deerma atkaporszívó Aliról

hír
Olcsó Deerma atkaporszívó Aliról 1
írta: SonkaMod
2021-01-13

A Deerma C300 atkaporszívó eddig sem a Banggood, sem az Ali kínálatában nem volt elérhető, és csak idén januárban jelent meg mindenhol. Ez egy olyan kütyü lett, ami Aliexpressen sokkal olcsóbb, mint mindenhol máshol, de annyival, hogy szinte el sem hisszük. Illetve amúgy is nagyon alacsony az ára, az egyik legolcsóbb ilyen eszköz a piacon, és még extrát is tartalmaz.

Ennek a legfontosabb eleme a HEPA filter, amiből könnyen beszerezhető cseredarab az Aliexpressről, de szerencsére erre csak sok idő után lesz szükség, mert a szűrőrendszer összes eleme tisztítható csapvízzel.

A gép vezetékes kialakítású, kínai dugóval a végén, de természetesen küldenek hozzá egy átalakítót, amivel itthon is használható. Ez a porszívó (és az ehhez hasonlók) általában 20 000 forint környéki összegért szoktak menni, de a CM300 az Alin ennél jóval olcsóbb. Igaz, hogy máshol is árulják, de nem érdemes ott megvenni, hiszen Aliexpressen már 11 200 forintért meg is vásárolhatjuk. Erre az összegre pedig nem kell se vámot, se áfát fizetni, tehát az sem gond, hogy Kínából küldik.

hirdetés