hirdetés

Olcsó az okos LED hangulatvilágítás TV-re a BlitzWolftól

hír
Olcsó az okos LED hangulatvilágítás TV-re a BlitzWolftól 1
írta: SonkaMod
2021-11-29

A BlitzWolf komplett LED szettet kínál a TV-nek a hátuljára, amivel hangulatos világítást kölcsönözhetünk a készüléknek. Akár azokat a színeket is meg tudja jeleníteni dinamikusan, ami megjelenik a képernyőn. És mivel ez a BW-LT32-nek a Pro változata, így okostelefonról is vezérelhetjük. A teljes szettet most akciósan rendelhetjük kuponnal, mindössze 6300 Ft-ért.

A TV hátuljára szerelhető LED világítás három szakaszból áll. Van két félméteres, ami a TV oldalára megy, és van egy egyméteres, ami pedig a tetejére. Ezeket a szakaszokat kábellel köthetjük össze, amit aztán a készülék USB portjába, vagy külső töltőadapterbe dughatunk, hogy kapjon áramot. Még egy vizuális érzékelővel is felszerelték, amit pedig a tévé oldalára rögzíthetünk. Ez figyeli, hogy milyen szín van a kijelzőn, és úgy változtatja is a LED-ek színét. Viszont ez a funkciója nem annyira szofisztikált, mint egy Ambilight esetében.

SMD 5050-es LED-ek vannak rajta, amik RGB színben tudnak világítani. Tud nyolcféle statikus színt (meg bármit, amit beállítunk neki), és van hétféle színváltós módja is, a fényereje pedig fokozatmentesen állítható.

A BW-LT32 Pro változat úgy működik, mint bármelyik okosvilágítás, így okosotthonba is köthetjük a BlitzWolf, a Tuya vagy a Smart Life applikációkkal, így távolról is vezérelhetjük a LED sort, valamint a színeket, fényerőt, és egyéb beállításokat is innen kezelhetjük.

A tévés kiegészítő már egészen olcsón megrendelhető most a Banggoodról. A BGHU1307 kuponkóddal mindössze 6300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet vásárolni, és ebben már bene van a szállítási költség is, EU raktárból.

hirdetés