hirdetés

Olcsó 3 in 1 biciklis lámpát rendelhettek Banggoodról

hír
Olcsó 3 in 1 biciklis lámpát rendelhettek Banggoodról 1

Forrás: Banggood.com

írta: Norbi
2022-03-22

Eddig írtunk már többfajta biciklis lámpáról, teszteltünk is párat belőlük, mutattunk nektek sebességmérőket is, de ezúttal egy olyan terméket hoztuk, ami ezt a kettőt egyben tudja. Illetve ennél jóval többet is, hiszen ez csak két funkció az említett háromból, a harmadik is egy igen hasznos szolgáltatás, hiszen veszélyhelyzetben jól tud jönni egy mindenki számára jól hallható kürt. Eme remekül használható készüléket most igazán jó áron tudjátok megrendelni, egészen pontosan 6500 Ft-ért. Ebben már benne van az egy hetes európai raktárból érkező szállítás, valamint az áfa is.

A készülék áramellátásáról egy 1200 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amit micro USB porton keresztül tudunk feltölteni, nem kell az elemcserével bajlódni. IPX4-es minősítésének köszönhetően még esős időben is bátran használhatjuk, nem fog tönkremenni. A csomagban kapunk még egy töltőkábelt, egy kapcsolót a dudához és a rögzítéshez szükséges pántokat. A terméket 3 színben találhatjuk meg, ezek a kék, piros és fekete, így a kiválaszthatjuk a kerékpárunkhoz legjobban illő darabot.

Az ára mindössze 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az összegben pedig már benne van az áfa- és vámmentes szállítás is. A csomag csehországi raktárból érkezik, így nagyjából egy hét alatt ide is ér.

hirdetés