hirdetés

Okos termosztát mindössze 12 000 Ft-ért az Aliról

hír
Okos termosztát mindössze 12 000 Ft-ért az Aliról 1

Forrás: AliExpress, AVATTO Intelligent Store

írta: SonkaMod
2023-11-17

Az okos termosztát egy olyan eszköz, amivel könnyen komfortosabbá tehetjük az otthonunkat, nem is drágán. A régi tekerős termosztátoknál szebb, pontosabb, de elsősorban okosabb egy ilyen kütyü. Lehet időzíteni, működési sémákat megadni, de természetesen manuálisan is használható. Lehet kapni bojlerre, gázkazánra, padlófűtésre valót, az áruk pedig egységesem 11 900 Ft.

Nem nagy ördöngösség bekötni a régi helyére egy ilyen termosztátot, szakember pár perc alatt megcsinálja, de ha minimális műszaki vénával rendelkezünk, akkor is beköthető nagyon gyorsan, viszont az fontos, hogy ennek a kütyünek kell fázis és nulla vezeték is, nem elég a kazánhoz kötni.

Külön kapható belőle padlófűtéshez, elektromos fűtéshez és gázkazánhoz használható variáns, ám az áruk egységesen 17 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a kosárban kapott automatikus kedvezménnyel és Aliexpress coinokkal. Ebben az árban pedig a szállítás költsége is benne van.

hirdetés