hirdetés

Okos, távirányítós, rövid és hosszú LED szalag is kapható

hír
Okos, távirányítós, rövid és hosszú LED szalag is kapható 1
írta: SonkaMod
2021-12-01

Tele van az Aliexpress olcsó LED szalagokkal. Na de mit is takar ez a kifejezés, hogy olcsó? Azt, hogy a magyar áraknál jóval kedvezőbbek, és a választékra sem lehet panasz. A Bestope Official Store-ból pedig kifejezetten jó áron rendelhetjük ezeket a kiegészítőket.

Okos, távirányítós, rövid és hosszú LED szalag is kapható 2

A Bestope Official Store-nak egy csomó terméke van, de sok a duplikáció és nem csak LED szalagjaik vannak. Mi viszont ezekre fókuszálunk, és kiválasztottunk egy terméklapot, ahol lehet többféle ilyen terméket vásárolni. Lehet válogatni a tudásban, a hosszban, a LED-ek minőségében, és hogy vízálló legyen vagy sem. A boltnak van körülbelül 120 000 követője, és 94,7%-os pozitív értékeléssel rendelkezik.

Kétféle LED szalag választható: van SMD2835-ös és SMD5050-es. Mind a kettő RGB, de az utóbbinak erősebb a fénye, tud fehéren is világítani, és nyilván drágább is. Mind a kétféléből van vízálló, és beltéri változat is. Mindegyik szetthez adnak hálózati adaptert és invertert, tehát komplett a szett, de azt már mi választhatjuk ki, hogy mivel lehessen irányítani. Az alapfelszereltség az infrás távirányító, de választhatunk Bluetooth-osat és Wifi-set is. A két utóbbit okostelefonról is vezérelhetjük, viszont csak a WiFi-snél adott a lehetőség távoli (10 méteren túli) vezérlésre. A hosszokkal is bőven lehet variálni, és minél többet veszünk, általában annál olcsóbb fajlagosan a szett. Van 5, 10, 15, 20, 25 és 30 méteres kiszerelés is.

Az árak pedig így alakulnak:

hirdetés