hirdetés

Okos is és buta is a Liectroux C30B budget robotporszívó

hír
Okos is és buta is a Liectroux C30B budget robotporszívó 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-01-06

Mivel mindenki akar magának robotporszívót, ezért a gyártók igyekeznek lefedni a felhasználók minden rétegét. Sokan nem várnak ezektől a masináktól hatalmas tudást, mert azért sokat is kell fizetni, éppen elég nekik annyi, hogy takarítson a gép. A hagyományosan buta robotporszívók nagyjából ezt hozzák, de a Liectroux C30B túlmutat ezen, mivel egész intelligensen takarít, valamint a szívóereje is parádés, az ára pedig meghökkentően alacsony.

Az appos vezérlés fontos, mert így a világ másik feléről is vezérelhetjük, illetve állíthatjuk a szívóerőt és a feltörlést, valamint időzíthetjük, így pedig igazán automatizálható a gép működése. Még egy hagyományos, kijelzős távvezérlő is jár hozzá, amivel szintén lehet irányítani.

Furcsa hibrid gép a Liectroux C30B, hiszen alapból buta porszívó, de vannak okosságai, és meglepően erős. Az árával viszont biztosan sokakat meggyőz, mert abszolút a budget kategóriába sorolható. Geekbuyingról, EU raktárból rendelhető meg a 6PUZFC30B  kuponkódot felhasználva 49 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés