hirdetés

Oclean Voyage, a megfizethető csúminőség

hír
Oclean Voyage, a megfizethető csúminőség 1

Forrás: Aliexpress

Atika
írta: Atika
2023-11-17

Az Oclean nem titkoltan a kedvenc szónikus fogkeféket gyártó márkánk, már sok modelljükről készítettünk tesztet is, azonban a Voyage-hoz még nem volt szerencsénk. Az érdekesség viszont, hogy ez a modell nagyon hasonlít a Flow-ra, azzal szemben viszont most nagyon jó áron, még egy hordtáskát és két pótfejet is csomagolnak a fogkefe mellé. A 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár rendkívül jól hangzik egy Oclean termékért.

Utóbbi hatalmas előny, mert az akkumulátora 90 napot bír egy töltéssel, amennyi idő alatt bőven el lehet felejteni, hogy hova tettétek a töltőt, de Type-C kábelből valószínűleg annyi van otthon, hogy nem tudtok úgy benyúlni egy fiókba, hogy ne akadjon egy a kezeitek közé.

A megfelelő alkatrészellátottság és a jó minőség miatt az Oclean a mai napig verhetetlen a kínai piacon fogápolásban. A Voyage modellt, a hozzá tartozó utazótasakkal és két extra fejjel már 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjátok, ha felhasználjátok az AWM8KC  store kupont és némi coint. 

hirdetés