hirdetés

Nokia fejhallgató kedvező áron a Banggoodon

hír
Nokia fejhallgató kedvező áron a Banggoodon 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-04

A Nokia időről időre megjelenik a kínai piacokon, és az E1200-as Bluetooth fejhallgatójuk is csak az ázsiai piacra készült, így itthon alig lehet kapni valahol, ahol pedig mégis, ott extrém drága. A kütyü egy Bluetooth 5.0-s eszköz, tetemes akkumulátoridővel, jó dizájnnal, megfelelő minőséggel és természetesen kedvező árral.

Az oldalán találhatók a kezelőszervek, amik a szokásos funkciókat tudják, viszont van egy ’BASS’ gomb is, amivel a mély hangokat állíthatjuk. Beépített mikrofonnal rendelkezik, mely nem működik akkor, amikor vezetékesen használjuk, viszont a kábelen is van mikrofon, tehát úgy is lehet vele telefonálni.

A Nokia E1200 egy igen jó fejhallgatónak ígérkezik, az ára pedig kifejezetten kedvező a tudásához képest. Itthon csak egy webshopban találtuk meg, ott majd’ 40 000 forintot kének érte, ami viszont nagyon soknak tűnik. Nem is kell annyiért venni, mert a Banggoodon a BG5c68f7 kuponkóddal már 13 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért megrendelhető szállítási költséggel együtt. Az áfa pedig benne van az árban, így arra sem lehet gondunk. További jó hír, hogy háromféle színben is elérhető, rendelhetünk feketét, fehéret vagy kéket is.

hirdetés