hirdetés

Ninebot Max G2 eszméletlen jó áron Aliexpressen

hír
Ninebot Max G2 eszméletlen jó áron Aliexpressen 1

Forrás: Aliexpress; Hulkoo Store

írta: Atika
2024-03-26

Ninebot rollerekről ritkán tudunk beszámolni, mert habár nagyon jó a minőségük, eszméletlenül drágák szoktak lenni. Akinek van az imádja, akinek nincs, az pedig nagyon szeretne egyet. Éppen ezért öröm volt látni, hogy Aliexpressen most a szokásosnál jóval olcsóbban meg lehet venni a Max G2 modellt. 450 wattos motorral szerelték, akár 35 km/h-val is tud menni és 70 km-es hatótávot is ki lehet belőle csikarni, ezzel pedig már tényleg kényelmesen be lehet járni a munkába a nagyvárosokban. A RENDELJKINAIT80 kuponnal most 244 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg a Ninebot Max G2.

Természetesen van hozzá egy telefonos applikáció is, amiben monitorozhatjuk a Ninebot Max G2 aktuális állapotát, illetve elvégezhetünk olyan beállításokat, amiket a kormányra épített kijelző és gombok segítségével esetleg körülményesebb lenne. Ami viszont sokkal érdekesebb, hogy az iPhone tulajdonosok felvehetik a rollert a Lokátor alkalmazásba, így bármikor ellenőrizhetik a jármű helyzetét, ha esetleg valaki meglovasítaná azt.

Ahogyan azt már megszokhattátok elöl és hátul is szereltek fel lámpát, de még irányjelző fényt is kaptok a kormány végére. A roller 6 óra alatt teljesen feltölthető és mindenféle elektronikai védelemmel is ellátták, hogy az életeteket, a házatokat és a rollereteket is megóvják a bajtól.

Aliexpressen a RENDELJKINAIT80 kuponkód felhasználásával 244 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg EU raktárból. Ebben az összegben már benne van az ÁFA, illetve a szállítási költség is, tehát semmilyen egyéb kiadással nem kell számolnotok ezen felül, és még 1-2 héten belül meg is kapjátok a Ninebot Max G2-t.

hirdetés