hirdetés

Nextool Outdoor 6 az 1-ben aksis zseblámpa 9000 Ft alatt

Remek anyaghasználat, magas fényerő és power banként is használható funkció

hír
Nextool Outdoor 6 az 1-ben aksis zseblámpa 9000 Ft alatt 1

Forrás: Aliexpress, Youpin Tool Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-21

Sokszor írunk a Nextool fényforrásairól, ami nem is meglepő, hisz 10-ből 9-szer remek ár-érték arányú eszközzel lepnek meg minket. Az Outdoor elnevezésű modelljük is ilyen. Pár éve volt szerencsénk tesztelni, ahol remek eredménnyel zárt. 1000 lumenes fényerejével és 2600 mAh-s akkumulátorával a hosszú éjszakai túrázások, táborozások vagy sötétben végzett munkák során is be fogja világítani az egész teret. Kompakt méretének hála pedig könnyedén, akár zsebre is vágható, így mindig kéznél lehet, amikor szükséged van rá. Az ára barátibb nem is lehetne a 8300 forinttal.

6 üzemmóddal rendelkezik, bekapcsolás után közepes intenzitással, 180 lumennel világít, nyomásra a maximum 1000 lumenre, újabbra pedig a minimum 40 lumenre ugrik, dupla nyomásra pedig a stroboszkóp indul el, de használhatod az oldalsó lámpát is, akár piros vagy zöld világítással is, sőt még vészesetén sziréna hangot is képes kiadni magából. Nagyon tetszik benne, hogy az oldalára 4 darab indikátor LED-et szereltek, melyek rövid nyomást követően villannak fel, így könnyedén csekkolhatod az akku töltöttségét. A világítási távolságok az intenzitástól függnek: a főlámpa fénye 40 és 240 méter közötti távra hat el, míg az oldalsó lámpa fénye 5 és 15 méter közötti távolságra ér el.

Az Aliexpressen most kupon használata nélkül is remek áron szerezheted be, mindössze 8300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte cserébe.

hirdetés