hirdetés

Nem telhet el 11.11 Topshak szerszámosszett akció nélkül

hír
Nem telhet el 11.11 Topshak szerszámosszett akció nélkül 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-11-08

Úgy tűnik, hogy az idei 11.11-es akció nem lesz tömve Topshak kuponokkal, pedig nagyon szeretjük a márka szerszámait. Azért valamennyi így is akad, például a méltán megbecsült szerszámszettjeik közül háromra is kaptunk nagyon jó kupont. Ezek a szettek sok darabból állnak, mind műanyag dobozba van csomagolva, most pedig rendkívül kellemes áron rendelhetők EU raktárból.

A Topshak szerszámostáskák igazi mindenesek. Van bennük egy rakás olyan eszköz, ami egy alapfelszereltségű háztartásban nélkülözhetetlen, tehát épp elköltözésben lévő fiatal felnőtteknek tökéletes, de azért az idősebb korosztály is biztosan hasznosnak találja.  Egy-egy pakkban rengeteg kiegészítő van, így összegyűjtöttük magyarul, hogy melyik csomagban pontosan mi található, valamint mellékelünk hozzájuk kuponokat, amikkel kedvező áron lehet őket megrendelni.

Szerintem egyértelműen a legjobb vétel a 218 darabos TS-CH1, amit már 9600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni. További remek 11.11-es ajánlatokért pedig érdemes átnézni az erre a célra készített aloldalunkat, ahol rengeteg jó kupon van.

KépTermékspecifikációKuponkódÁr
Topshak TS-CH1
szigszalag
20 db bitfej
3 db csavarkulcs
fázisceruza
sniccer
bitfejes csavarhúzó
4 db precíziós csavarhúzó
vízmérték, kézifűrész
10 db penge
2 db rugós rögzítő
zseblámpa
csipőfogó
laposfogó
16 db imbuszkulcs
kalapács
vízpumpa fogó
mérőszalag
franciakulcs
250 darabos kötőelem pakk
BGDB0579600 Ft
Topshak TS-CH3
2 db csavarhúzó
bitfejes csavarozó
20 db bitfej
racsnis kulcs
12 db dugókulcs fej
kalapács
fogó
mérőszalag
imbuszkulcs készlet
BGDB0886400 Ft
Topshak TS-CH4
mérőszalag
kalapács
olló
sniccer
4 db precíziós csavarhúzó
cserélhető bites csavarozó
20 db bitfej
kombinált fogó
imbuszkulcs készlet
BG73c0166 700 Ft

hirdetés