hirdetés

Nem is hülyeség a WiFi-s automata háziállat etető

hír
Nem is hülyeség a WiFi-s automata háziállat etető 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-31

Mostanában már nagyon sokféle eszközbe tesznek WiFi-t és csinálnak belőle okos variánst, amire elsőre nem is gondolnánk, hogy valóban van értelme. Az automata háziállat etető is ilyesminek tűnik első hallásra, holott abszolút van benne fantázia, a funkcióinak pedig jó része valóban hasznos. A Banggoodon többféle ilyesmi eszközt is árulnak, és most egy 6 literes variánst lehet megrendelni nagyon jó áron, tehát érdemes megnézni, hogy mire is képes.

Bár a gép részei moshatók, értelemszerűen csak száraz tápot lehet tenni bele, már csak azért is, hogy ne romoljon meg. Elméletileg arra is jó a berendezés, hogy egy hosszabb utazás során az otthon hagyott állat kapjon mindig elegendő mennyiségű ételt, de azért érdemes emellett még megkérni a szomszédot, hogy nézzen rá, esetleg egy kamerával még ellenőrizni, hogy minden rendben van-e.

Egyértelmű, hogy egy kényelmi luxuscikk a kisállat etető, nem nélkülözhetetlen, de ettől függetlenül van értelme. Sokkal pontosabb napirendet lehet vele tartani, és akkor is tudunk a kutyánknak vagy macskánknak enni adni, ha éppen nem tartózkodunk otthon. Nyilván sokkal drágább, mint egy egyszerű tálka, de most a Banggood csehországi raktárából már 20 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ami nem tűnik érte sok pénznek.

hirdetés