hirdetés

Nem csalódunk a szuperolcsó ILIFE G80 akkus porszívóban

hír
Nem csalódunk a szuperolcsó ILIFE G80 akkus porszívóban 1

Forrás: Gshopper.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-05-17

A Kínából rendelés fénykorában feltűnt ILIFE mára egy kicsit kikopott a porszívós piacról, de az nem jelenti azt, hogy ne csinálnának a mai napig porszívókat, csak éppen kisebb a piaci szegmenst foglalnak el. A gyártó jellemzően budget kategóriás, olcsó, de ahhoz képest jó termékeket gyárt. A G80-as porszívójuk nem is ILIFE, hanem már Easine név alatt fut, de ez attól még az ő termékük. Ez a takarítógép most a Gshopperen nagyon jó áron megy, ezért érdemes róla pár szót ejteni.

Egy dokkolón lehet tárolni a porszívót, amin az összes kiegészítőnek van helye, amikből nem kapunk nagyon sokfélét, de jár hozzá egy szűkítő, egy kefés fej, és egy szőnyegre való hengerkefe is a padlóra való mellé, illetve egy töltő.

Látszik, hogy nem csúcsmodell az Ilife G80, de egy alapporszívónak megteszi, az erejével pedig elégedettek lehetünk, mert a 22 kPa igen magas érték ennyiért. A Gshopperen az A6B138E2CB29  kuponkóddal rendelhetjük meg nagyon kedvező áron, 36 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. A szállításért sem kell fizetni, pedig futárszolgálattal hozzák ki EU raktárból, és mivel az áfát sem nekünk kell külön befizetni, így semmilyen plusz költséggel nem kell számolnunk.

hirdetés