hirdetés

Nagyon olcsó a Honor WiFi 6-os routere Kínából rendelve

hír
Nagyon olcsó a Honor WiFi 6-os routere Kínából rendelve 1
írta: SonkaMod
2021-10-19

Gyakorlatilag 30%-kal alacsonyabb áron rendelhető a Honor Router 3, ami majdnem teljesen ugyanaz, mint az itthon is forgalmazott variánsa. Pár kisebb eltérés azért van, amikkel meg kell barátkozni a kínai verzióban, de teljesen élhető, hiszen jó esetben egy routert beállítunk, aztán az átlag felhasználó, ha lehet, többet hozzá sem nyúl. A gyors eszközt már 14 000 forintért meg tudjuk rendelni.

A Honor Router 3 négy antennával rendelkezik, a dizájnja nem nagyon különleges, de alapvetően jól néz ki. A hátoldalára került a táp bemenet, valamint a négy darab LAN csatlakozó. A kütyü kínai verziós, ami annyit tesz, hogy nem EU szabvány a csatlakozója, de küldenek hozzá átalakítót, valamint a webes felület kínai, de ezt két gombnyomással le tudja fordítani a Google. Az installálása megy angolul, amihez készítettek is egy rövid instrukciót, ami lépésről lépésre megmutatja a folyamatot.

Ezt a routert itthon is meg lehet vásárolni 20 000 forintért, de kintről rendelve mindössze 14 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és teljesen ingyen szállítják ki csehországi raktárból. Ez az árkülönbség egészen pontosan 30%-os, így érdemes Banggoodról megrendelni a kütyüt.

hirdetés