hirdetés

Nagyon erős specifikációval hódit a Mecool KM6 TV box

hír
Nagyon erős specifikációval hódit a Mecool KM6 TV box 1
írta: SonkaMod
2021-07-23

A Mecool tv boxok nem szoktak rosszak lenni, de ők is gyártanak az olcsótól a drágáig mindenféle eszközt. Ha komolyan gondoljuk a tv okosítását, akkor érdemes a magasabb árazású kütyük fele kacsintgatni, mert 10 000 forint különbség sokszor olyan sokat számít, hogy imádja az ember a boxot, vagy legszívesebben kivágná a kukába. A Mecool KM6 igazán erős gép, jó hardverrel és olyan támogatással, hogy az már szinte hihetetlen ennyi pénzért. Egy hibája a Netflix 4K hiánya, de azt is meg lehet oldani okosba’.

A távirányítója Bluetooth-os, és dedikált gomb van rajta a Google asszisztensnek, a YouTube-nak, az Amazon Prime-nak és a Google Play-nek. Egyetlen komoly hibája van a boxnak, hogy nem rendelkezik Netflix widevine L1 certifikációval, így csak SD felbontásban tudja lejátszani a Netflixes tartalmakat, legalábbis ez a hivatalos verzió, de a neten rengeteg trükk található ennek a problémának a megoldására, így egy kis élelmességgel ez nem akadály.

A Mecool KM6 egy erős gép, ahhoz képest pedig teljesen megfizethető, és jellemzően 30 000 forint körül vásárolható meg. Most viszont a Banggoodon, EU raktárból, áfamentesen, ingyenes szállítással, a BGMCKM6PL kuponkóddal 26 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte. Ennyi pénzért nem rossz az eszköz, hiszen erős hardvere van és Android TV rendszerű.

hirdetés