hirdetés

Nagyon akciós az SJCAM SJ8 Dual Screen akciókamera

hír
Nagyon akciós az SJCAM SJ8 Dual Screen akciókamera 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-31

Épp jókor érkezett egy nagyon jó akciókamera leárazás, hiszen leginkább nyáron szokták sokan használni ezeket a kütyüket, mert a nyaralás során örökítjük meg a legtöbb emléket. Egy akciókamerával remek felvételeket készíthetünk az aktív kikapcsolódásunkról, és extrém körülmények között is jól funkcionálnak, de nem feltétlenül kell megvásárolni az aranyárú GoPrót. Az SJCAM is elég jó alternatívákat kínál, és az SJ8 Dual Screen most kiemelkedően jó áron rendelhető a Banggoodról.

WiFi van benne, tehát az adatátvitel azon keresztül is mehet, de természetesen kábellel is ráköthetjük a gépünkre. Micro SD kártyát kell beletenni, amiből maximum 128 GB-osat tud fogadni.

A kamerát szettben adják, egy rakás kiegészítővel együtt, így kapunk hozzá kétféle vízálló tokot, rögzítő bilincset, kétféle sisak rögzítőt, töltőkábelt, 3M ragasztót, lencsevédőt, matricát és törlőkendőt is. A kütyü rendkívül jó áron rendelhető, Banggoodon jelenleg 41 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjuk, amiben már az EU raktáras szállítás költsége is benne van. Ezt a modellt itthon nem sokan forgalmazzák, de ahol igen, ott 60 000 forintért kínálják, ennek ismeretében pedig a Banggoodos ár kiemelkedően jó.

hirdetés