hirdetés

Nagy teljesítményű Viomi légtisztító vásárolható olcsón

hír
Nagy teljesítményű Viomi légtisztító vásárolható olcsón 1
írta: SonkaMod
2021-10-14

A Viomi légtisztítói nagyon hasonlítanak a Xiaomi gépeire, olyannyira, hogy még ráadásul a Mi Home applikációt is használják. Gyakorlati különbség nincsen sok, és esztétikailag sem sokban különböznek, viszont jó hír, hogy a Viomi Air Purifier Pro most nagyon alacsony áron rendelhető, amivel maga mögé utasítja a Xiaomi hasonló tudású gépét.

A gép WiFi-n keresztül párosítható a telefonunkkal, ahol a Mi Home alkalmazásba integrálható. Háromféle módja van, egy automata, amikor méri a levegőminőséget, és ez alapján állítja a teljesítményét, egy éjszakai mód, amikor a lehető leghalkabb üzemet garantálja és van egy maximum, ahol pedig a legnagyobb teljesítménnyel tisztít.

A nagy légszállítása miatt akár egy 60 négyzetméteres helyiség levegőjének a tisztántartására is alkalmas, ahhoz képest pedig elég alacsony áron megvásárolható. Aliexpressről, a 8AESELETED14 kuponkóddal lehet megrendelni 38 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, és Németországból a DHL futárcég fogja kiszállítani ingyenesen.

hirdetés