hirdetés

Nagy fényerővel debütált a legújabb BlitzWolf projektor

hír
Nagy fényerővel debütált a legújabb BlitzWolf projektor 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-16

Volt egy időszak a BlitzWolf életében, amikor megállás nélkül ontották ki magukból az újabb és újabb vetítőket, de már egy ideje nem jelentkeztek új termékkel. Most viszont megérkezett a BW-VP15, a gyártó legújabb projektora, mely egy magas felbontású, nagy fényerejű készülék lett olyan finomságokkal, mint a mobiltelefonos képernyőtükrözés és a Bluetooth chip.

A kütyü erőssége, hogy beépített WiFi és Bluetooth van benne, amikkel vezeték nélkül tükrözhetjük a telefonunk képét a projektorra, valamint a Bluetooth-os eszközöket is hozzácsatlakoztathatjuk.

A BlitzWolf BW-VP15 egyelőre előrendelési akcióban fut a Banggoodon, 67 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni az első 150 darabot, a kiszállítás ingyen jár hozzá, az áfát pedig a Banggood állja.

hirdetés