hirdetés

Mustool lézeres távolságmérő nagyon jó áron

hír
Mustool lézeres távolságmérő nagyon jó áron 1
írta: SonkaMod
2021-02-15

Az itthoni lézeres távolságmérők annyira drágák, hogy nem csoda, hogy nem terjedt még nagyon el, pedig remek kis kütyük. Ha nagyobb távolságról van szó, akkor a mérőszalag használata már nagyon kényelmetlen, sőt, néhol lehetetlen is, ilyenkor pedig kell egy ilyen eszköz. Amíg persze 10-20 ezer forintba kerül egy normális, nyilván nem sokan fognak venni, de Kínából ennél sokkal olcsóbban rendelhető, ráadásul minőségi darab.

Beépített akkumulátorral rendelkezik és micro USB porton keresztül lehet tölteni. Alumínium házas, ellenáll a víznek és a pornak, valamint a leejtést is jól viseli, így nem kell rá figyelnünk, mint a szemünk fényére. Az eszköz elég kicsi, 10 centi hosszú és mindössze 50 gramm tömegű.

A kütyüt Aliexpressen kívül máshol is lehet kapni, Banggoodon pár forinttal olcsóbb a 80-as, míg a 40-es Alin kedvezőbb árú. A 40 méteres változat mindössze 6500 forintba kerül, míg a 80 méteres távot is mérni képes variánst 7100 forintért lehet megvásárolni. Egy top minőségű Makita mérőszalag kerül ennyibe, így kimondható, hogy a Mustool lézeres mérő igen jutányos áron kapható.

hirdetés