hirdetés

Mustool lézeres távolságmérő is jó áron

Gyors és pontos, ráadásul most olcsó is a Tavaszi Vásár keretein belül

hír
Mustool lézeres távolságmérő is jó áron 1

Forrás: Banggood

írta: Norbi
2022-03-16

Itthon a lézeres távolságmérők még viszonylag  drágák. Ennek köszönhetően nincsenek is nagyon elterjedve, pedig nagyon jól tudnak jönni, ha nagyobb távolságról kell mérni, ahol a mérőszalag használata már nagyon kényelmetlen vagy egyenesen lehetetlen. Amíg persze 10-20 ezer forintba kerül egy normális darab, nyilván az ember jobban meggondolja a vásárlást, de most ennél sokkal olcsóbban rendelhető, egy ráadásul minőségi darab. Jelenlegi, a Banggooddal közös akciónkban a Mustool lézeres távolságmérő ára 7400 Ft, ha felhasználjátok a RendKinai157 kuponkódot. Az expressz szállításért további 300 Ft-ot kell még fizetnünk, de az ÁFA már benne van az árban, így további költségre nem kell számítanunk.

A Mustool alumínium házba szerelte a technikát, ami ellenáll a víznek és a pornak, valamint ütésálló is.  A mérete igen kompakt, mindössze 10 centi hosszú és a tömege is csak 50 gramm. A dobozban találhatunk egy töltőkábelt és egy angol nyelvű leírást a készülék mellett.

A Tavaszi Vásár keretein belül a RendKinai157 kuponkóddal most 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjuk megvenni a készüléket, ingyenes szállítással, az áfát pedig az ár már tartalmazza.

 

hirdetés