hirdetés

Mozizz otthon a BlitzWolf BW-V7 projektorral

Jó lenne a háznál egy kertmozi? A BW-V7 projektorral sima ügy

hír
Mozizz otthon a BlitzWolf BW-V7 projektorral 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-02

Képzelj el egy meleg nyári estét, amikor a barátaiddal és a családoddal összegyűltök a kertben egy felejthetetlen filmezésre! A ropogós pattogatott kukorica aromája keveredik a frissen vágott fű illatával, miközben mindenki izgatottan várja a pillanatot, amikor a BlitzWolf BW-V7 projektor bekapcsol és a vásznon életre kelnek a képek. Ez a nyári este nem csupán egy filmnézés, hanem egy valódi élmény, amely összekovácsolja az embereket és maradandó élményt szerez.

A kivetítő beépített hangszóróval és digitális teljesítményerősítővel rendelkezik, így nem csak a képminőség, hanem a hangzás is rendben van. Ez korábban a tesztelőnket is meglepte: „Meglepett, hogy a 2×5 W-os beépített hangszórók mennyire jól és tisztán szólnak, szerintem még sosem hallottam ilyen kellemes hangot projektortól.” A különböző videó- és hangformátumok támogatása, valamint az Android és iOS vezeték nélküli képernyőmegosztás funkciók garantálják, hogy bármilyen eszközről könnyedén streamelheted a tartalmakat. A tesztünk során kiderült, hogy a papíron 42 dB-es működési zaj a valóságban alacsonyabb, így az egyik legcsendesebb projektorként vonult be a szerkesztőség kollektív tudatába.

A BlitzWolf BW-V7 projektor nem csupán egy eszköz, hanem a tökéletes kiegészítője a nyári estéknek és a családi filmnézéseknek. Hozd létre otthonodban a (kert)mozi varázsát és élvezd a közös pillanatokat a barátaiddal vagy a családoddal, a kertben vagy akár a nappaliban.

A BlitzWolf Nyári Fesztiválon nagy kedvezménnyel, 68 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg, a RendKinai878  kuponkódért cserébe. Rendeld meg és néhány napon belül élvezheted a házi mozizást!

hirdetés