hirdetés

Modellfrissítést kapott a BlitzWolf BW-HP2 fejhallgató

hír
Modellfrissítést kapott a BlitzWolf BW-HP2 fejhallgató 1
írta: SonkaMod
2021-11-21

Megjelent a BlitzWolf legújabb Bluetooth fejhallgatója, a BW-HP2 Pro. A gyártó azt ígéri, hogy jobb lett, mint az alap termék. Az biztos, hogy azért elég hasonlók, de talán egy fokkal még jobb fejhallgató lett. Az ára vállalható, 15 000 forintba kerül az előrendelése, a szállítás pedig ingyenes.

A sokadik fejhallgató a BW-HP2 Pro a BlitzWolf műhelyéből, és nagy általánosságban elmondható, hogy jól szoktak sikerülni a gyártó ezen eszközei. Van például magasabb kategóriás, kifejezetten jó fejesük is, a BW-ANC5 személyében.

A HP2 továbbfejlesztett variánsa a HP2 Pro, amibe szintén 5 cm-es meghajtók kerültek, de állítólag jobban szólnak, mint az alap verzióban lévők. A kialakítása over-ear, és nagy rugalmasságú habszivacsok a fülpárnák. A fejpánt tetején is van némi párnázottság, de biztosan nem fogja nyomni a fejünket, mert állítható a két száron a méret. A könnyű szállíthatóság érdekében pedig össze is csukható a fejhallgató.

A zenét Bluetooth 5.0-n tudjuk rajta lejátszani, de van rajta 3,5-ös jack csatlakozó is, amin keresztül lemerült aksival is megy. Egy 1000 mAh-s telep van benne, amit Type-C porton keresztül lehet tölteni, és egy teljes töltéssel körülbelül 42 üzemóra hozható ki. Az oldalán érintőgombos kezelőfelület található, ahol vezérelhetjük a zenelejátszást.

megfelelő bevezető árat kapott a BW-HP2 Pro, nem kell nagyon mélyen a zsebünkbe nyúlni hozzá, de már nem is a filléres kategória. 15 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet rendelni, a szállítás viszont ingyen jár hozzá. A rendeléseket várhatóan még december 3 előtt elkezdik teljesíteni.

hirdetés