hirdetés

Mivel üssétek el az időt Black Friday-ig?

Kuponok és kedvezmények Gearbesten

hír
Mivel üssétek el az időt Black Friday-ig? 1
Rolla
írta: Rolla
2019-11-22

Már elindult a rágyúrás a jövő heti Fekete Péntekre a Gearbestnél is. Ha 11.11 alkalmával is látogattátok rendszeresen az oldalukat, akkor ismerős lesz a szitu, hiszen a játékok nagy részét megőrizték, helyette a dizájnra fordítottak nagyobb figyelmet. Innen már azért sejthető, hogy akiknek bejöttek a november 11-i játékok és nyeremények, azoknak ez ismét jó buli lesz, de a többiek sem maradnak ki, hiszen azért a hasznos kuponoknak és kedvezményeknek mindenki örül.

De ne csak akkor gyertek ide, ha játszani szeretnétek, hiszen itt is találtok rengeteg kedvezményes terméket. Ha rám hallgattok, akkor kezdjétek el már most bepakolni a kedvenceiteket a kosárba, hiszen így majd egy kattintással meg tudjátok még azelőtt venni őket, hogy esetleg elfogyna. Ha pedig a gyors szállítás is fontos, akkor nézzétek meg az európai raktárakat.

Ezek a legfőbb információk az eseményről, de ha elakadtok, akkor nézzétek meg Gearbesten a „menetrendet„, illetve figyeljétek az oldalunkat és a Facebook csoportunkat.

hirdetés