hirdetés

Miss Zoe – Érdekes Aliexpress boltok

hír
Miss Zoe – Érdekes Aliexpress boltok 1
írta: Don Kartács
2021-11-24

Tavaly írtam már Miss Zoe boltjáról, ami egy kifejezetten egyedi hely Aliexpressen a sok telefontokot, robotporszívót meg USB kábelt áruló bolt között. Miss Zoe boltja hiánypótló, vicces és érdekes dolgokat árul fillérekért, például mindenféle mókás ékszert és kitűzőt, jellemzően 1-2 dollár körül. Természetesen a divatos szettek mellett készülnek az ünnepekre is, van egy csomó karácsonyos összeállításuk, amiből szintén válogathattok.

Miss Zoe Aliexpress boltja abból a szempontból mindenképpen különleges, hogy ide nem azért fogtok betérni, mert őrületes leárazások vannak. Sokkal inkább egy nosztalgikus hely, ahol filmek vicces jeleneteit vagy éppen kellemes érzéseket lehet felidézni a számtalan figura között, amelyeket az oldal kínál. Nemcsak kitűzőket, hanem ékszereket is lehet itt venni, filléres tételek, viszonylag jó minőségben. Ha ismertek olyat, aki rajong ezekért a pici figurákért vagy kitűzőkért, akkor ajándéknak is jó, hiszen itt az „eszmei” érték sokkal fontosabb, mint a tényleges vételi ár.

Néhány szettet kiemelnénk a számtalan közül, amely az oldalon található, de nyilván alaposabb kutatómunkával még sok másik ismert figurára bukkanhattok rá:

Vannak kifejezetten téma szerint rendezett kitűzők is, például dinoszauruszokűrutazás, vicces-sörös, lajháros, és így tovább. Vannak itthon nem annyira aktuális témák is, mint a Black Lives Matter, ellenben a Christmas Frog már az ünnepek miatt is aktuális lehet. Érdemes egy kicsit belemerülni a kínálatba, szerintünk mindenki talál magának olyat, ami megmosolyogtatja. Nagy királyság még a surprise box, ami egy fajta zsákbamacska, nem tudjátok, mit fogtok kapni, viszont a kategóriát előre meghatározhatjátok, amiből a cég véletlenszerűen válogat.

Természetesen itt is vannak kuponok Black Friday alkalmából, 9 dolláronként kaptok 1 dollárnyi kedvezményt, és ez az összeg gyorsan össze is jön, ha a család minden tagjának akartok valamit a kosárba tenni. Még ez sem lesz egy nagy tétel, hiszen a bolt tényleg elképesztően olcsó.

hirdetés