hirdetés

Minőségi Jimi precíziós csavarhúzószett piaci ár alatt

hír
Minőségi Jimi precíziós csavarhúzószett piaci ár alatt 1
írta: SonkaMod
2021-11-08

Ahogy közeledünk a nagy vásárlási ünnephez, a 11.11-hez, egyre jobb ajánlatok jelennek meg a Banggoodon. A Facebook csoportunkban folyamatosan tesszük közzé a kuponokat, de az igazán jókat az oldalon is megírjuk. A Jimi csavarhúzószettre nem azért esett a választásunk, mert egetrengetően olcsó, hanem azért, mert ennyiért nagyon jó vétel, más kérdés, hogy az alapára is igen alacsony.

Ötletes alumínium doboz rejti a készletet, amiben egy kis rekesz is található a kicsavarozott csavarok számára, illetve egy mágnesező is van rajta, mely a biteket tudja felmágnesezni. A doboz alját kell megnyomni, hogy kihúzhassuk a készletet, de nem fognak belőle kipotyogni a bitek, hiszen a mágnes tartja őket. A szett része továbbá még egy csipesz is, ami a szerelésnél még jól jöhet.

A Jimi GNT-18 alapára is nagyon jó, akár már 5000 forintért is megszerezhetjük. Éppen ezért a mostani, 3400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár kiemelkedően jó. Ez a BG138738 kuponkóddal érhető el és spanyol raktárból küldik, ez is sokat dob az ajánlaton.

hirdetés