hirdetés

Mindig és mindent lát a BlitzWolf kültéri biztonsági kamera

hír
Mindig és mindent lát a BlitzWolf kültéri biztonsági kamera 1
írta: SonkaMod
2021-04-23

Az okosotthonba illeszthető kamerákból kismilliófélét lehet kapni, a BlitzWolfnak is van pár modellje, de csak egy létezik, amit kültéren is lehet használni. Egy ilyen biztonsági kameránál vannak fontos szempontok, mint például az, hogy vezeték nélküli legyen, lásson éjjel is, könnyen lehessen mozgatni, és ehhez hasonlók. A BlitzWolf mindent megugrik, amit csak el lehet tőle várni, és nem is kifejezetten drága.

Mivel egy kültéri eszköz, így bírja az erős napsütést, a szelet, és az esőnek is ellenáll. IP68-as minősítésű, ami annyit jelent, hogy nem szereti hosszútávon a vízbemerítést, de a természetes esőzésnek azért ellenáll.

A BlitzWolf kamerája meglehetősen sok funkcióval ellátott kütyü, nagyon szimpatikus benne, hogy nemcsak a saját applikációjával megy, hanem annál kiforrottabb rendszerekkel is. Az éjjellátó funkciója elég egyedi a fehér LED-eknek köszönhetően, a mozgásérzékelőjével pedig jól összedolgozik. A betörőket talán egy kicsit jobban távol is tartja egy ilyen kamera, mint egy rejtett, de azért ez nem biztos, ugyanis nem tudunk egy behatoló fejével gondolkodni. A biztonsági kamerát most egy kicsit akciósan tudjuk megvásárolni, a Banggoodon a BG6c86a5 kuponkóddal 12 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, és ebben benne van a postaköltség is. EU raktárból küldik, így viszonylag gyors a kiszállítás.

hirdetés