hirdetés

Mindentudó laptop dokkolóállomást dob piacra a BlitzWolf

hír
Mindentudó laptop dokkolóállomást dob piacra a BlitzWolf 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-01-07

Az újdonsült termék azokat célozza, akik hardcore laptophasználók, és rengeteg perifériát rácsatlakoztatnak, aztán amikor elvinnék a gépet (akár csak a kanapéig), akkor lehet kihúzkodni egyenként mindent. Majd amikor visszavisszük, akkor kezdődhet a bedugdosás. Ezzel vélhetően sokan vannak így, másfél éve még én is hasonló cipőben jártam, és már akkor is szemeztem ezekkel a dokkoló állomásokkal, de nem szántam rá magam, mert elég szerény volt a kínálat, és nem is tetszettek az akkor kapható megoldások. Most sem túl telített a piac, így üdvözlendő, hogy a BlitzWolf egy ilyen kütyüvel is próbálkozik.

Külön kiemelendő, hogy egy időben akár 3 monitor is rácsatlakoztatható, és mindegyiknek 4K lehet a legmagasabb felbontása. Természetesen kompatibilis windowsos és maces gépekkel is, de azt kiemeli a gyártó, hogy az új Apple MacBook M1-gyel nem hajlandó megfelelően működni.

Elképesztően nagy tudásúra csinálta a BlitzWolf ezt a laptop dokkolót, és ezért jár nekik a virtuális vállveregetés. Reméljük, hogy hamarosan esetleg mi is tesztelhetjük majd. Egyelőre előrendelési akcióban fut a Banggoodon, de még január 16 előtt postára adják a rendeléseket. A promóció keretén belül 23 300 forintért lehet megvásárolni a terméket, ez pedig kifejezetten jutányos, hiszen ez egy ideig csak emelkedni fog.

hirdetés