hirdetés

Mifa Wildbox – JBL Charge kínai módra

hír
Mifa Wildbox – JBL Charge kínai módra 1
írta: Don Kartács
2021-11-12

A JBL nagyot húzott a Charge szériával, letarolta a „ghetto blaster” piacot, nehéz úgy elmenni egy szabadtéri buliba, hogy valakinél ne lenne egy JBL termék. A Mifa ezt a hullámot próbálta a Wildboxszal meglovagolni. Általában ezek az „all round” hangszórók elég drágák, olyan 36 000 Ft körül van a Wildbox ára is – a JBL meg sokkal drágább -, de most szerencsére le lehet ezt is kuponozni. Ha a MIFAW10 és a store kupont együtt használjátok, akkor 31 700 Ft-ot kell érte fizetnetek, a szállítás pedig ingyenes.

Mifa Wildbox – JBL színeseben

A Wildbox egy 60 W-os mindenes hangszóró kültérre, egy úgynevezett „boombox”. Az ilyen eszközöket normálisan felkészítik a zordabb körülményekre, így az IPX7 szabvány követelményeit is teljesíti, nem baj, ha vizes vagy sáros lesz, túl fogja élni. Természetesen ez is képes TWS módban működni, amit itt PartyAddnak hívnak, és ezzel a technológiával két eszköz társítható össze, vagyis tényleges sztereó hangfalakként viselkednek. A technológia egyébként lehetővé teszi, hogy akár 100 Mifa Wildbox kompatibilis eszköz is összekapcsolódjon, legalábbis elméletileg.

A kapcsolat természetesen BT 5.0 alapú, de mindenféle egyéb bemenettel – micro SD, jack – is rendelkezik. Elvileg nagyon sok féle formátumot le is kezel, legyen az flac, mp3, wma vag wav. A beépített akkumulátora 10 000 mAh-s, amivel 24 órányi üzemidő jön össze, ezzel még a legendás Tronsmartokat is maga mögé utasítja, gyanúsan kategóriaelső az érték. A parti feldobását egy oldal LED segíti, ami képes  lekövetni a zene ütemét és a szerint váltogatni a fényeffekteket. Ha a MIFAW10 és a store kupont együtt használjátok, akkor 31 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés