hirdetés

Mélyrepülésben Xiaomi Soocas X3U elektromos fogkefe ára

hír
Mélyrepülésben Xiaomi Soocas X3U elektromos fogkefe ára 1
Don Kartács
írta: Don Kartács
2020-10-30

Nem újdonság, hogy próbáljuk nektek mindig kifogni az árutengerből a legjobb vételeket, de az tényleg szíven ütött, mikor láttam, hogy leesett a Xiaomi Soocas X3 ára. A különböző fogápolási programokkal felszerelt, egy töltéssel 30 napot is kibíró szerkezet 8500-ért hazavihető a BGGKCZX3Pro kuponkóddal. Itthon ennyiért a nagyobb márkák alap cuccait – vagy még azokat sem – kaphatjátok meg. Ez az árszegmens ráadásul áfa- és vámmentes, ingyenes a szállítása, és EU raktárból is beszerezhetitek a terméket, ami sokat gyorsít a folyamaton.

A fogkefék egyik nagy hátránya szokott lenni, hogy a hordtokot és a pótfejeket nehéz beszerezni hozzájuk, ezért ezt külön leellenőriztem, mindkettő kapható. A tokot különösen ajánlom, mert egyrészt mindent egy helyre össze lehet rakosgatni, másrészt egy utazás alkalmával könnyebb így hordozni a terméket, és nem kell keresgélni azt, hogy mi hol van.

Az ára 8500 Ft – 26,99 USD – a BGGKCZX3Pro kuponkóddal, még sosem volt ennyire alacsony, hiszen eddig a legolcsóbban 28,79 USD-ért lehetett hazavinni.

hirdetés