hirdetés

Megvilágításos fürdőszobai tükröt dobott piacra a BlitzWolf

hír
Megvilágításos fürdőszobai tükröt dobott piacra a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-10-25

Egyenesen okostükörnek hívja a gyártó a BW-SML1 termékét, de valójában semmi köze az okosotthon rendszerekhez. Ha úgy nézzük, ez csak egy sima tükör, ami körbe kapott szép LED világítást, aminek állítható a fényereje és a színhőmérséklete, valamint nagyítós kiegészítő tükre is van. Persze a legmenőbb újítása, hogy fűthető, így nem párásodik be.

IP67-es vízállóságú, értelemszerűen a fürdőszobai környezet nem árt meg az elektronikának, az alumínium váz pedig nem fog elkorrodálni. A tükröt fel lehet szerelni álló és fekvő pozícióban is, és a csomag tartalmazza az ehhez szükséges kiegészítőket, mint például a csavarok, tiplik és egyéb kiegészítők.

Háromféle méretben lehet kapni, a legkisebb 81,3×61,95 centiméteres, a közepes 91,4×71,1 centis, a legnagyobb pedig már 101,60×60,95 centiméteres, de ez még éppen nincsen raktáron a webshopban. A Banggoodról lehet őket rendelni, a „kicsi” 43 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítással együtt, a közepes pedig 47 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. A Banggood jó szokáshoz híven Csehországból, és áfamentesen küldi a tükröket.

hirdetés