hirdetés

Megnyerő külsővel hódít a Deerma DEM-F850S sterilizálós párásító

hír
Megnyerő külsővel hódít a Deerma DEM-F850S sterilizálós párásító 1
írta: SonkaMod
2021-02-09

A téli hónapok alatt ez már a sokadik új megjelenésű Deerma párásító, így a gyártó már tényleg lefedi az egész árskálát kezdve az olcsó, buta gépektől egészen az összetett típusokig. A DEM-F850S inkább az utóbbi kategóriát képviseli, bár okostelefonos alkalmazás azért nem jár hozzá. A teljesítménye viszont elég nagy, sokféle funkcióval rendelkezik, a kinézete pedig egyedi lett, ami nem semmi teljesítmény ebben a kategóriában.

A vízszintet folyamatosan figyeli a készülék, és amennyiben kifogyott belőle, nem próbálkozik tovább, hanem automatikusan leáll. Feltöltésre két lehetőség is adott. Ha felnyitjuk a gép tetejét, akkor közvetlenül beleönthetjük a vizet, de a tartály külön ki is emelhető, így pedig csak ez az egység betolható a csap alá. Semmiképp sem kell az egész gépet cipelni.

A párásító vezérlőgombjain kínai feliratok vannak, de annyira beszédesek a piktogramok, hogy a használata még az európai embernek sem okozhat gondot. Továbbá kínai dugóval érkezik, de természetesen mellékelnek hozzá egy EU-s átalakítót. Csehországból rendelhető Banggoodról, a BGCZDREFPGS kuponkóddal 28 900 forintért.

hirdetés