hirdetés

Megint csak 13 000 forint a BlitzWolf bikázós powerbankje

hír
Megint csak 13 000 forint a BlitzWolf bikázós powerbankje 1
írta: SonkaMod
2021-11-19

Az egyik legkeresettebb BlitzWolf termék a bikázós powerbank, ami a BW-JS1 nevet viseli. A RendeljKínait közösség sok tagja vett már ilyet, és nagy megelégedéssel használják is. Elég nagy a kapacitása, megfelelően erős egy normál személyautóhoz, teljesen jól használható külső akkumulátorként és zsebbikaként is. Az ára változó szokott lenni, de ritkán annyira olcsó, mint most, mert jelenleg már 13 000 Ft-ért megrendelhetjük.

Egy olyan autós kiegészítő a zsebbika, ami már majdhogynem kötelező kellék egy autóban. A bikakábel is sokszor kimenthet minket a csávából, de a zsebbika még jobb, mert nem kell hozzá még egy autó, ami segít indítani. Pár másodperc alatt be lehet vele indítani a motort, és minimális bosszúsággal jár csak a használata.

A BW-JS1 12 000 mAh kapacitású, és 800 amperrel tudja megküldeni az aksinkat, ha szükség lenne rá. Ez elegendő ahhoz, hogy beindítsuk az autót, és még csak le sem merül tőle teljesen. Alapesetben hagyományos külső akkumulátorként is használhatjuk, van rajta két darab USB 3.0 kimenet, amik támogatják a QC3.0 szabványt, és egy Type-C, illetve egy micro USB bemeneten keresztül tölthetjük a telepeit. Védett a fordított polaritás ellen, ha rosszul csatlakoztatjuk a töltendő akkumulátorhoz, akkor sem lesz baja, és egyéb védelemmel is ellátták, úgymint a túláram, túlmelegedés, rövidzár és túltöltés. A felépítése robosztus, a műanyag háza pedig víz-, ütés- és tűzálló.

A kínaiak szeretnek mindenre zseblámpát tenni, így a BW-JS1-en is van, viszont ebben az esetben ennek van értelme, mert így éjszakai bikázás esetén tudjuk lámpaként használni.

A BlitzWolf bikázos powerbankje jellemzően 18 000 forintért megvásárolható, de mindig örülünk neki, amikor olcsóbban is hozzá lehet jutni. Most Banggoodon a BGf033ed kuponkóddal mindössze 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért meg lehet rendelni, ingyenes és gyors szállítással, lengyelországi raktárból.

hirdetés