hirdetés

Még mindig kapható a filléres Nubia gamer telefon

hír
Még mindig kapható a filléres Nubia gamer telefon 1
írta: SonkaMod
2021-03-05

A Nubia Red Magic egy olyan gamer telefon, amit még 2018-ban jelentettek be, és akkor az egyik legerősebb készülék volt a piacon. Hiába telt el azóta több, mint két év, a mai napig igen erősnek számít, viszont annyit esett az ára, hogy nagyon jó ár/érték arányú lett a kütyü. A ZTE márkája a Nubia, de annyira nem ismert a nevük, talán ezért maradt meg belőle szép számmal a Geekbuyingnál. Nyilván a magas ár sem kedvezett az eladásoknak, így mostanra igencsak levitték az árát, már 60 000 forint alatt kapható. Ennyi pénzért pedig semelyik új készülék sem veszi fel vele a versenyt erőben.

A kijelzője 6 inch-es, 2160×1080 pixel felbontással, ami 403 ppi pixelsűrűséget eredményez. A 3800 mAh-s akkumulátorával elég sokáig bírja, főleg ha nem hajszoljuk agyon, de szerencsére Type-C porton keresztül tölthetjük, természetesen gyorstöltéssel.

Talán egyetlen negatív tulajdonsága van a készüléknek, hogy mivel már egy régi típus, így csak az Android 8.1-es verziója fut rajta. Ez persze nagy általánosságban nem baj, valószínűleg emberek millió rohangálnak ennél régebbi droiddal a zsebükben. A készülék eredeti, 200 000 forintnál is magasabb ára mostanra igen sokat esett, a Geekbuyingon a RedmagicEU kuponkóddal már 60 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet vásárolni, amennyiért hasonló specifikációjú telefont nem lehet kapni. A mobilt EU raktárból szállítják, és teljesen ingyen, pár napon belül házhoz is viszi a DPD futárszolgálat.

hirdetés